Taalkeuze:
Krantenstok
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij een eigen RAL kleur. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij logo bedrukking. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.

Unicum

Tijdschrift

Unicum Tijdschrift

De krantenstok Unicum Tijdschrift is speciaal ontworpen voor tijdschriften. De krantenstok Unicum Tijdschrift is ideaal te gebruiken in de lobby van een hotel, op de leestafel in een bibliotheek, een restauratie of een café.

TIJDSCHRIFT BLIJFT ALS NIEUW

Met de krantenstok blijft een tijdschrift zelfs na veel doorbladeren nog in een uitstekende staat. Doordat de rug van het tijdschrift tussen de twee stokken is geklemd, kan het tijdschrift niet verschuiven. Daarnaast zorgt de krantenstok ervoor dat de lezer de pagina’s mooi strak omslaat, waardoor het blad kreukvrij blijft!

Krantenstok op de leestafel

In openbare gelegenheden, zoals een restaurant, bibliotheek of café, is de krantenstok Unicum Tijdschrift een ‘must’. Met de krantenstok blijven de pagina’s in een goede staat. De tijdschriften worden door veel mensen gelezen. Door het omslaan van de pagina’s kan het papier beschadigen. De krantenstok zorgt ervoor dat veel mensen met plezier de tijdschriften kunnen blijven lezen.

In de krantenstok is een oogje gemaakt, zodat u de tijdschriften ook kunt ophangen. Zo houdt u de leestafel altijd opgeruimd. Alle tijdschriften hangen overzichtelijk aan de muur.

Design krantenstok voor tijdschriften

De tijdschriftenstok Unicum is leverbaar in blank gelakt en in mat zwart. Deze uitvoeringen hebben een chique uitstraling. Heel mooi voor op de leestafel in de lobby van uw hotel. Maar wat dacht u van een krantenstok met het logo van uw bedrijf? De krantenstok is een eyecatcher op elke leestafel. U bestelt de krantenstok vanaf 100 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 100 stuks is het zelfs mogelijk om de krantenstok voor tijdschriften in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hiervoor niets extra! Indien u krantenstokken laat bedrukken dient u vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

 

Tijdschriftenstok kopen?

Een krantenstok Unicum Tijdschrift kopen is heel eenvoudig!

Geef aan hoeveel krantenstokken u wilt bestellen. Vervolgens kunt u de gewenste kleur aangeven. Wilt u op de krantenstok uw logo laten bedrukken? Vink dan het hoekje aan. Daarna dient u aan te geven waar u het logo wilt laten drukken. Geef ook aan hoeveel kleuren het logo bevat. Als laatste dient u het logo te uploaden. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op ‘Bestel de krantenstok’.

De betaling van de krantenstok(ken) geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Meer informatie over onze krantenstok Unicum Tijdschrift ontvangen? Neem contact met ons op!

  • Tijdschrift Unicum
  • Tijdschrift Unicum
  • Tijdschrift Unicum

Beschikbare kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar in blank gelakt en in chique mat zwart. Vanaf 100 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL-kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad leverbaar!

Nieuw

Logo bedrukking

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 100 stuks bedrukken. Dit kan, afhankelijk van het model, zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok.

Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,00 per kleur.

Unicum Tijdschrift staffelprijzen

Min. Aantal Prijs per krantenstok
1 € 19,96 ex. BTW
5 € 18,47 ex. BTW
10 € 15,11 ex. BTW
50 € 13,34 ex. BTW
100 € 11,81 ex. BTW

Uw prijs

Krantenstok:
€ 19,96

De technische tekening van de Unicum Tijdschrift

De Unicum Tijdschrift is ca. 485 mm lang (ca. 520 mm incl. ooghaak). Het tijdschrift mag 350 mm lang zijn.
Het bedrukbare deel van tijdschriftenstok is ca. 20*300 mm. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer maten en details van de Unicum Tijdschriften stok.

Andere krantenstok modellen

EEN ÉCHTE HISTORISCHE KRANT. EEN ORIGINEEL EN UNIEK RELATIE- OF JUBILEUMGESCHENK!

Krantenstok.nl levert meer dan alleen kranten en tijdschriftstokken. Het is onderdeel van Historisch Archief welke is gespecialeerd in echte historisch kranten en tijdschriften. Een veel gegeven en gewaardeerd relatie- jubileum geschenk voor uw relaties en medewerkers.

BEKIJK DE GESCHENKEN VAN HET HISTORISCH ARCHIEF
Krantenstok voor Historische Kranten en tijdschriften
Toon het bestelformulier Toon het bestelformulier

Aanleverspecificaties


De bedrukking van krantenstokken gebeurd door middel van de zeefdruk techniek.

Hierbij wordt van elke kleur in het te bedrukken logo een zogenaamde film gemaakt. Elke kleur in uw logo is een aparte drukgang, zodoende betaald u ook voor elke kleur in uw logo de filmkosten.

Voor het beste resultaat levert u een vector bestand aan, bijvoorbeeld een Adobe Illustrator, CorelDRAW of PDF bestand.

Voor de beste kleurechtheid gebruikt u Pantone (PMS) als kleuren systeem. Levert u uw logo aan met het CMYK of RGB kleuren systeem zal dit worden omgezet naar PMS en kunnen er lichte kleurverschillen optreden.

Houdt er rekening mee dat wit ook een kleur is in zeefdruk. Maak witte delen in uw logo transparant indien dat uw bedoeling was.


Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.