Taalkeuze:
Krantenstok
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij een eigen RAL kleur. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij logo bedrukking. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.

Biblio Chic

Tabloid

Tabloid

Biblio Chic tabloid

De krantenstok Biblio Chic Tabloid houdt kranten van tabloidformaat keurig netjes bij elkaar. Bijlagen raken niet kwijt én pagina’s blijven in een goede staat. Iedere volgende lezer leest de krant met evenveel plezier als de allereerste lezer. Met de krantenstok blijft elke krant als nieuw!

Krantenstok voor tabloids

Biblio Chic tabloid is een krantenstok (ook wel krantenhanger genoemd) die speciaal is ontworpen voor kranten van tabloidformaat (432 mm. bij 279 mm.). De krantenstok heeft een lengte van 615 mm., waardoor elke krant altijd in een uitstekende conditie blijft. Dat is ook de reden waarom u vaak in bibliotheken, restaurants en cafés de krantenstok op de leestafel aantreft. Of ziet hangen. Het oogje in de stok maakt het mogelijk om alle kranten overzichtelijk en netjes op te hangen. Kortom, nooit meer rondslingerende kranten!

Krantenstok voor oude kranten

Heeft u nog oude tabloidkranten in uw bezit waar u zuinig op bent? Dan is de krantenstok Biblio Chic Tabloid ideaal om deze kranten in goede staat te houden. In bibliotheken en musea gebruikt men vaak een krantenstok om bezoekers de gelegenheid te bieden oude kranten door te bladeren. Met de krantenstok kunnen vele generaties oude kranten blijven lezen!

Design krantenstok Biblio Chic tabloid

De krantenstok Biblio Chic voor tabloids is leverbaar in blank gelakt en in mat zwart, dat voor een mooie chique uitstraling zorgt. Maar wat dacht u van een krantenstok met het logo van uw bedrijf? U bestelt deze al vanaf 100 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de krantenstok in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hier niets extra voor! Bedrukte krantenstokken dient u vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

Krantenstok kopen?

Een krantenstok kopen voor een tabloid is heel eenvoudig! 

Klik op de knop ‘Bestel de krantenstok’ onderaan de pagina. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel krantenstokken u wilt ontvangen, een logo selecteren (vanaf 100 stuks) en de kleur bepalen (vanaf 100 stuks). Betalen geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Neem voor meer informatie over de krantenstok Biblio Chic tabloid contact met ons op!

Geschiedenis tabloidkrant

Wat is nu eigenlijk een krant van tabloidformaat? Het woord ‘tabloid’ is in 1884 als merknaam voor een medicinaal tabletje geregistreerd door een firma in Londen. Daarna is het woord voor diverse compacte producten gebruikt. De Britse krant Daily Mail is de eerste krant die het woord ‘tabloid’ is gaan gebruiken. Als sensatieblad werd toen verwezen naar de beknoptheid en leesbaarheid van het nieuws en niet naar het formaat van de krant. Dat heeft ervoor gezorgd dat het woord tabloid een negatieve betekenis heeft gekregen. Met name Engelse boulevardkranten, waarvan The Sun toch wel als de meest beruchte sensatiekrant is, werden en worden nog steeds in tabloidformaat gedrukt.

Ruim dertig jaar geleden durfde de Nederlandse krant De Waarheid het aan om het nieuws op tabloidformaat te laten drukken. Destijds was De Waarheid een ware trendsetter. Het heeft vervolgens vele jaren geduurd voordat andere kranten in Nederland afscheid hebben genomen van het traditionele broadsheetformaat. De kwaliteitskranten willen niet met Engelse sensatiebladen worden geassocieerd. Ze spreken dan ook liever over een ‘compacte krant’ dan tabloid. Het formaat tabloid is tegenwoordig wel dé trend. Sinds 2015, nadat het Nederlands Dagblad op tabloid is overgestapt, is het broadsheetformaat zo goed als verdwenen uit het Nederlandse medialandschap.

  • Tabloid Biblio Chic
  • Tabloid Biblio Chic
  • Tabloid Biblio Chic

Beschikbare kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar in blank gelakt en in chique mat zwart. Vanaf 100 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL-kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad leverbaar!

Nieuw

Logo bedrukking

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 100 stuks bedrukken. Dit kan, afhankelijk van het model, zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok.

Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,00 per kleur.

Biblio Chic Tabloid staffelprijzen

Min. Aantal Prijs per krantenstok
1 € 22,80 ex. BTW
2 € 16,66 ex. BTW
5 € 14,55 ex. BTW
10 € 13,65 ex. BTW
50 € 12,95 ex. BTW
100 € 11,95 ex. BTW

Uw prijs

Krantenstok:
€ 19,79

De technische tekening van de Biblio Chic Tabloid

De Biblio Chic Tabloid is ca. 615 mm lang. De krantenstok is geschikt voor tabloid kranten op A3 formaat van ca 420 mm.
Het bedrukbare deel van krantenstok is ca. 20*80 mm op het handvat of 20 * 420 mm op het lange deel. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer maten en details.

Andere krantenstok modellen

EEN ÉCHTE HISTORISCHE KRANT. EEN ORIGINEEL EN UNIEK RELATIE- OF JUBILEUMGESCHENK!

Krantenstok.nl levert meer dan alleen kranten en tijdschriftstokken. Het is onderdeel van Historisch Archief welke is gespecialeerd in echte historisch kranten en tijdschriften. Een veel gegeven en gewaardeerd relatie- jubileum geschenk voor uw relaties en medewerkers.

BEKIJK DE GESCHENKEN VAN HET HISTORISCH ARCHIEF
Krantenstok voor Historische Kranten en tijdschriften
Toon het bestelformulier Toon het bestelformulier

Aanleverspecificaties


De bedrukking van krantenstokken gebeurd door middel van de zeefdruk techniek.

Hierbij wordt van elke kleur in het te bedrukken logo een zogenaamde film gemaakt. Elke kleur in uw logo is een aparte drukgang, zodoende betaald u ook voor elke kleur in uw logo de filmkosten.

Voor het beste resultaat levert u een vector bestand aan, bijvoorbeeld een Adobe Illustrator, CorelDRAW of PDF bestand.

Voor de beste kleurechtheid gebruikt u Pantone (PMS) als kleuren systeem. Levert u uw logo aan met het CMYK of RGB kleuren systeem zal dit worden omgezet naar PMS en kunnen er lichte kleurverschillen optreden.

Houdt er rekening mee dat wit ook een kleur is in zeefdruk. Maak witte delen in uw logo transparant indien dat uw bedoeling was.


Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.