Taalkeuze:
Krantenstok
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij een eigen RAL kleur. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij logo bedrukking. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.

Unicum

Broadsheet

Unicum broadsheet

De krantenstok (ook wel krantenhanger genoemd) Unicum is speciaal ontworpen voor kranten gedrukt op het traditionele formaat 'broadsheet'. Met name Belgische kranten, maar ook Financial Times, USA Today en oude kranten van decennia geleden zijn in broadsheet formaat verkrijgbaar. De krantenstok Unicum is daarom ideaal te gebruiken in de lobby van een hotel, op de leestafel in een bibliotheek, een restauratie of een café.

Wat is broadsheet?

De afmetingen van broadsheet zijn te vergelijken met A2-formaat, 749 mm. bij 597 mm.. Het formaat is een keer zo groot als een tabloid-krant. De allereerste broadsheet-krant is in Engeland in 1712 gedrukt. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat het formaat vooral in Angelsaksische landen voorkomt of beter gezegd voorkwam. De laatste jaren zijn steeds meer uitgeverijen overgestapt op tabloid. Een krantenstok voor een broadsheet-krant is dan ook een ‘unicum’!

Krantenstok voor oude kranten

Heeft u nog een of meer oude kranten in broadsheet formaat in uw bezit? Dan is de krantenstok Unicum ideaal om de kranten in een goede staat te houden. Aan de krantenstok is een haakje bevestigd om de krant op te hangen. U kunt oude kranten te allen tijde verwisselen. In bibliotheken en musea gebruikt men vaak een krantenstok om bezoekers de gelegenheid te bieden oude kranten door te bladeren. Met een krantenstok blijft u plezier houden van uw krant(en)!

Design krantenstok Unicum

De krantenstok Unicum heeft een afmeting van 760 mm. en is leverbaar in blank gelakt of in mat zwart, dat voor een mooie chique uitstraling zorgt. Maar wat dacht u van een krantenstok met het logo van uw bedrijf? Deze bestelt u al vanaf 100 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs. Unicum is een unieke krantenstok!

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de krantenstok in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. Hier betaalt u niets extra voor! Bedrukte krantenstokken dient u vooraf te betalen. De kosten voor het bedrukken (zeefdruk) staan in de rechterkolom vermeld.

Krantenstok kopen?

Een krantenstok Unicum Broadsheet kopen is heel eenvoudig!
Geef aan hoeveel krantenstokken u wilt bestellen. Vervolgens kunt u de gewenste kleur aangeven. Wilt u op de krantenstok uw logo laten bedrukken? Vink dan het hoekje aan. Daarna dient u aan te geven waar u het logo wilt laten drukken. Geef ook aan hoeveel kleuren het logo bevat. Als laatste dient u het logo te uploaden. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op ‘Bestel de krantenstok’.

De betaling van de krantenstok(ken) geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Meer informatie over onze krantenstok Unicum Broadsheet ontvangen? Neem contact met ons op!

  • Broadsheet Unicum
  • Broadsheet Unicum

Beschikbare kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar in blank gelakt en in chique mat zwart. Vanaf 100 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL-kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad leverbaar!

Nieuw

Logo bedrukking

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 100 stuks bedrukken. Dit kan, voor de broadsheets op het lange deel, op het smalle deel of het brede deel. Houdt u er rekening mee dat het smalle deel bovenop ligt als de krantenstok met de krant erin op een tafel ligt.

Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,00 per kleur.

Unicum Broadsheet staffelprijzen

Min. Aantal Prijs per krantenstok
1 € 22,27 ex. BTW
5 € 18,97 ex. BTW
10 € 15,41 ex. BTW
50 € 13,64 ex. BTW
100 € 12,11 ex. BTW

Uw prijs

Krantenstok:
€ 22,27

De technische tekening van de Unicum Broadsheet

De Unicum Broadsheet is ca. 750 mm lang (ca. 780 mm incl. ooghaak). De krant mag 600 mm lang zijn (A2 formaat).
Het bedrukbare deel van krantenstok is ca. 20*560 mm. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer maten en details van de Unicum broadsheet krantenstok.

Andere krantenstok modellen

EEN ÉCHTE HISTORISCHE KRANT. EEN ORIGINEEL EN UNIEK RELATIE- OF JUBILEUMGESCHENK!

Krantenstok.nl levert meer dan alleen kranten en tijdschriftstokken. Het is onderdeel van Historisch Archief welke is gespecialeerd in echte historisch kranten en tijdschriften. Een veel gegeven en gewaardeerd relatie- jubileum geschenk voor uw relaties en medewerkers.

BEKIJK DE GESCHENKEN VAN HET HISTORISCH ARCHIEF
Krantenstok voor Historische Kranten en tijdschriften
Toon het bestelformulier Toon het bestelformulier

Aanleverspecificaties


De bedrukking van krantenstokken gebeurd door middel van de zeefdruk techniek.

Hierbij wordt van elke kleur in het te bedrukken logo een zogenaamde film gemaakt. Elke kleur in uw logo is een aparte drukgang, zodoende betaald u ook voor elke kleur in uw logo de filmkosten.

Voor het beste resultaat levert u een vector bestand aan, bijvoorbeeld een Adobe Illustrator, CorelDRAW of PDF bestand.

Voor de beste kleurechtheid gebruikt u Pantone (PMS) als kleuren systeem. Levert u uw logo aan met het CMYK of RGB kleuren systeem zal dit worden omgezet naar PMS en kunnen er lichte kleurverschillen optreden.

Houdt er rekening mee dat wit ook een kleur is in zeefdruk. Maak witte delen in uw logo transparant indien dat uw bedoeling was.


Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.