Taalkeuze:
Krantenstok
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij een eigen RAL kleur. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij logo bedrukking. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.

Unicum

Tabloid

Unicum Tabloid

De krantenstok Unicum Tabloid is speciaal ontworpen voor kranten gedrukt op het traditionele formaat 'tabloid'. Voorbeelden van een tabloidkrant zijn: Daily Mail, The Sun, Daily Express en Berliner. De krantenstok Unicum Tabloid is ideaal te gebruiken in de lobby van een hotel, op de leestafel in een bibliotheek of een café.

Waarom een Unicum TABLOID krantenstok??

De Unicum Tabloid is een krantenstok voor kranten van tabloidformaat (432 mm. bij 279 mm.). Deze speciale krantenstok heeft een lengte van 590 mm., waardoor elke krant altijd in een uitstekende staat blijft. Ideaal voor op de leestafel in cafés en bibliotheken, maar de krantenstok kan je ook ophangen. Kortom, nooit meer rondslingerende kranten!

Krantenstok voor oude kranten

Voor wie nog oude tabloidkranten in het bezit heeft, is de krantenstok onmisbaar. De krantenstok houdt kranten in een zeer goede staat. Het is niet voor niets dat men in bibliotheken en musea vaak gebruikmaken van krantenstokken. Op deze manier kan elke generatie een oude krant blijven lezen!

Design krantenstok Unicum

De krantenstok Unicum Tabloid is leverbaar in blank gelakt en in mat zwart, dat voor een mooie chique uitstraling zorgt. Maar wat dacht u van een krantenstok met het logo van uw bedrijf? U bestelt deze krantenstok al vanaf 100 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de krantenstok in elk gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hier niets extra voor! Bedrukte krantenstokken dient u vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

Krantenstok kopen?

Een krantenstok Unicum Tabloid kopen is heel eenvoudig!
Geef aan hoeveel krantenstokken u wilt bestellen. Vervolgens kunt u de gewenste kleur aangeven. Wilt u op de krantenstok uw logo laten bedrukken? Vink dan het hoekje aan. Daarna dient u aan te geven waar u het logo wilt laten drukken. Geef ook aan hoeveel kleuren het logo bevat. Als laatste dient u het logo te uploaden. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op ‘Bestel de krantenstok’.

De betaling van de krantenstok(ken) geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Meer informatie over de krantenstok Unicum Tabloid ontvangen? Neem contact met ons op!

Geschiedenis tabloidkrant

Wat is nu eigenlijk een krant van tabloidformaat? Het woord ‘tabloid’ is in 1884 als merknaam voor een medicinaal tabletje geregistreerd door een firma in Londen. Daarna is het woord voor diverse compacte producten gebruikt. De Britse krant Daily Mail is de eerste krant die het woord ‘tabloid’ is gaan gebruiken. Als sensatieblad werd toen verwezen naar de beknoptheid en leesbaarheid van het nieuws en niet naar het formaat van de krant. Dat heeft ervoor gezorgd dat het woord tabloid een negatieve betekenis heeft gekregen. Met name Engelse boulevardkranten, waarvan The Sun toch wel als de meest beruchte sensatiekrant is, werden en worden nog steeds in tabloidformaat gedrukt.

Ruim dertig jaar geleden durfde de Nederlandse krant De Waarheid het aan om het nieuws op tabloidformaat te laten drukken. Destijds was De Waarheid een ware trendsetter. Het heeft vervolgens vele jaren geduurd voordat andere kranten in Nederland afscheid hebben genomen van het traditionele broadsheetformaat. De kwaliteitskranten willen niet met Engelse sensatiebladen worden geassocieerd. Ze spreken dan ook liever over een ‘compacte krant’ dan tabloid. Het formaat tabloid is tegenwoordig wel dé trend. Sinds 2015, nadat het Nederlands Dagblad op tabloid is overgestapt, is het broadsheetformaat zo goed als verdwenen uit het Nederlandse medialandschap.

  • Tabloid Unicum
  • Tabloid Unicum
  • Tabloid Unicum

Beschikbare kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar in blank gelakt en in chique mat zwart. Vanaf 100 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL-kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad leverbaar!

Nieuw

Logo bedrukking

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 100 stuks bedrukken. Dit kan, afhankelijk van het model, zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok.

Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,00 per kleur.

Unicum Tabloid staffelprijzen

Min. Aantal Prijs per krantenstok
1 € 21,94 ex. BTW
5 € 19,57 ex. BTW
10 € 15,21 ex. BTW
50 € 13,44 ex. BTW
100 € 11,91 ex. BTW

Uw prijs

Krantenstok:
€ 21,94

De technische tekening van de Unicum Tabloid

De Unicum Tabloid is ca. 555 mm lang (ca. 590 mm incl. ooghaak). De krant mag 420 mm lang zijn (populair tabloid formaat).
Het bedrukbare deel van krantenstok is ca. 20*370 mm. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer maten en details van de Unicum Tabloid krantenstok.

Andere krantenstok modellen

EEN ÉCHTE HISTORISCHE KRANT. EEN ORIGINEEL EN UNIEK RELATIE- OF JUBILEUMGESCHENK!

Krantenstok.nl levert meer dan alleen kranten en tijdschriftstokken. Het is onderdeel van Historisch Archief welke is gespecialeerd in echte historisch kranten en tijdschriften. Een veel gegeven en gewaardeerd relatie- jubileum geschenk voor uw relaties en medewerkers.

BEKIJK DE GESCHENKEN VAN HET HISTORISCH ARCHIEF
Krantenstok voor Historische Kranten en tijdschriften
Toon het bestelformulier Toon het bestelformulier

Aanleverspecificaties


De bedrukking van krantenstokken gebeurd door middel van de zeefdruk techniek.

Hierbij wordt van elke kleur in het te bedrukken logo een zogenaamde film gemaakt. Elke kleur in uw logo is een aparte drukgang, zodoende betaald u ook voor elke kleur in uw logo de filmkosten.

Voor het beste resultaat levert u een vector bestand aan, bijvoorbeeld een Adobe Illustrator, CorelDRAW of PDF bestand.

Voor de beste kleurechtheid gebruikt u Pantone (PMS) als kleuren systeem. Levert u uw logo aan met het CMYK of RGB kleuren systeem zal dit worden omgezet naar PMS en kunnen er lichte kleurverschillen optreden.

Houdt er rekening mee dat wit ook een kleur is in zeefdruk. Maak witte delen in uw logo transparant indien dat uw bedoeling was.


Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.