Taalkeuze:
Krantenstok
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij een eigen RAL kleur. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij logo bedrukking. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.

PSSST...

Menukaart Opsteker A4

Pimp uw menukaart

Overhandigt u nog een menukaart in een leren hoes aan uw gasten? Dat is toch niet echt meer van deze tijd? Gasten houden van lekker eten en drinken, maar ook van details! Bij een kaart met overheerlijke gerechten, waar de kok zijn creativiteit insteekt en deze met passie bereidt, hoort een originele, creatieve presentatie. Met een menukaartstok raakt u de juiste snaar!

Voor menukaarten hebben wij de speciale menukaartstok Pssst. Bij het overhandigen van de kaart vraagt de bediening altijd een paar tellen de aandacht van uw gasten. U zult merken dat de menukaart direct het onderwerp van gesprek is. Een originele presentatie trekt nu eenmaal de aandacht!

Voordelen menukaartstok

Naast een creatieve en originele presentatie van uw menukaart biedt de menukaartstok nog een paar voordelen!

  • De pagina’s hebben minder te lijden omdat de stok ervoor zorgt dat deze recht worden omgeslagen. Kortom, geen vouwen in de pagina’s.
  • De menukaarten stapelt u mooi en netjes op elkaar.
  • U kunt de menukaart ook ophangen aan een haakje. In de stok zit een oogje.

Met de menukaartstok blijft u veel langer plezier houden van uw menukaarten. En uw gasten zullen nog lang over uw menukaart blijven praten!

Design menukaartstokken

De menukaartstok Pssst is leverbaar in blank gelakt en in mat zwart. Maar wat dacht u van een menukaartstok met het logo van uw restaurant, bistro, brasserie of (bruin)café? U bestelt deze al vanaf 100 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 100 stuks is het zelfs mogelijk om de menukaartstok in elk gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hier niets extra voor! Bedrukte menukaartstokken dient u vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

Menukaartstok kopen?

Een menukaartstok kopen voor uw menukaart is heel eenvoudig! 
Klik op de knop ‘Bestel de krantenstok’ onderaan de pagina. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel menukaartstokken u wilt ontvangen, een logo selecteren (vanaf 20 stuks) en de kleur bepalen (vanaf 50 stuks). Betalen geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland en met Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte menukaartstokken bestelt.

Neem voor meer informatie over de menukaartstok PSST contact met ons op!

  • Menukaart Opsteker A4 PSSST...
  • Menukaart Opsteker A4 PSSST...
  • Menukaart Opsteker A4 PSSST...

Beschikbare kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar in blank gelakt en in chique mat zwart. Vanaf 100 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL-kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad leverbaar!

Nieuw

Logo bedrukking

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 100 stuks bedrukken. Dit kan, afhankelijk van het model, zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok.

Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,00 per kleur.

PSSST... Menukaart Opsteker A4 staffelprijzen

Min. Aantal Prijs per krantenstok
1 € 15,25 ex. BTW
2 € 14,42 ex. BTW
5 € 13,18 ex. BTW
10 € 10,45 ex. BTW
50 € 9,46 ex. BTW
100 € 7,58 ex. BTW

Uw prijs

Krantenstok:
€ 15,25

De technische tekening van de Pssst...Menukaart A4

De Pssst...Menukaart is ca. 460 mm lang. De menukaarthouder is geschikt voor A4 en mag maximaal 320 mm hoog zijn.
Het bedrukbare deel van menukaarthouder is ca. 20*80 mm op het handvat of 20 * 210mm op het lange deel. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer maten en details van de menukaart houder.

Andere krantenstok modellen

EEN ÉCHTE HISTORISCHE KRANT. EEN ORIGINEEL EN UNIEK RELATIE- OF JUBILEUMGESCHENK!

Krantenstok.nl levert meer dan alleen kranten en tijdschriftstokken. Het is onderdeel van Historisch Archief welke is gespecialeerd in echte historisch kranten en tijdschriften. Een veel gegeven en gewaardeerd relatie- jubileum geschenk voor uw relaties en medewerkers.

BEKIJK DE GESCHENKEN VAN HET HISTORISCH ARCHIEF
Krantenstok voor Historische Kranten en tijdschriften
Toon het bestelformulier Toon het bestelformulier

Aanleverspecificaties


De bedrukking van krantenstokken gebeurd door middel van de zeefdruk techniek.

Hierbij wordt van elke kleur in het te bedrukken logo een zogenaamde film gemaakt. Elke kleur in uw logo is een aparte drukgang, zodoende betaald u ook voor elke kleur in uw logo de filmkosten.

Voor het beste resultaat levert u een vector bestand aan, bijvoorbeeld een Adobe Illustrator, CorelDRAW of PDF bestand.

Voor de beste kleurechtheid gebruikt u Pantone (PMS) als kleuren systeem. Levert u uw logo aan met het CMYK of RGB kleuren systeem zal dit worden omgezet naar PMS en kunnen er lichte kleurverschillen optreden.

Houdt er rekening mee dat wit ook een kleur is in zeefdruk. Maak witte delen in uw logo transparant indien dat uw bedoeling was.


Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.