Taalkeuze:
Krantenstok
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij een eigen RAL kleur. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.
Let op: Er geld een minimum van 100 krantenstokken bij logo bedrukking. Het aantal van uw order regel is hierop aangepast.

Biblio Chic

Tijdschrift

Biblio Chic tijdschrift

Wist u dat er ook een krantenstok is voor tijdschriften? Tijdschriften worden altijd overal maar neergelegd en dubbelgevouwen. Bijlagen raken gemakkelijk kwijt. Met de krantenstok Biblio Chic voor tijdschriften is dat verleden tijd!

Tijdschrift blijft als nieuw

Met de krantenstok blijft een tijdschrift zelfs na veel doorbladeren nog in een uitstekende staat. Doordat de rug van het tijdschrift tussen de twee stokken is geklemd, kan het tijdschrift niet verschuiven. Daarnaast zorgt de stok ervoor dat de lezer de pagina’s mooi strak omslaat, waardoor het blad kreukvrij blijft!

Krantenstok op de leestafel

In openbare gelegenheden, zoals een restaurant, bibliotheek of café, is de krantenstok een ‘must’. Leestafels liggen vaak bedolven onder de tijdschriften. Dankzij het oogje in de krantenstok kunt u de stok ook ophangen aan een haakje. Alle tijdschriften hangen overzichtelijk aan de muur en de leestafel blijft mooi opgeruimd!

Design krantenstok voor tijdschriften

De krantenstok Biblio Chic voor tijdschriften is leverbaar in blank gelakt en in mat zwart, dat een mooie chique uitstraling geeft. Daarnaast is het mogelijk om het logo van uw bedrijf op de krantenstok te laten drukken. U bestelt deze al vanaf 100 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 100 stuks is het zelfs mogelijk om de krantenstok voor tijdschriften in elk gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hier niets extra voor! U dient de bedrukte krantenstokken vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

Krantenstok kopen?

De krantenstok Biblio Chique kopen is heel eenvoudig! 

Klik op de knop ‘Bestel de krantenstok’ onderaan de pagina. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel krantenstokken u wilt ontvangen, een logo selecteren (vanaf 20 stuks) en de kleur bepalen (vanaf 50 stuks). Betalen geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland en met Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Neem voor meer informatie over de krantenstok Biblio Chic voor tijdschriften contact met ons op!

  • Tijdschrift Biblio Chic
  • Tijdschrift Biblio Chic
  • Tijdschrift Biblio Chic

Beschikbare kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar in blank gelakt en in chique mat zwart. Vanaf 100 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL-kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad leverbaar!

Nieuw

Logo bedrukking

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 100 stuks bedrukken. Dit kan, afhankelijk van het model, zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok.

Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,00 per kleur.

Biblio Chic Tijdschrift staffelprijzen

Min. Aantal Prijs per krantenstok
1 € 15,25 ex. BTW
2 € 14,42 ex. BTW
5 € 13,18 ex. BTW
10 € 11,69 ex. BTW
50 € 10,70 ex. BTW
100 € 8,80 ex. BTW

Uw prijs

Krantenstok:
€ 15,25

De technische tekening van de Biblio Chic Tijdschrift

De Biblio Chic Tijdschrift is ca. 540 mm lang. De tijdschriftenstok is geschikt voor tijdschriften tot ca. 350 mm.
Het bedrukbare deel van tijschriftenstok is ca. 20*80 mm op het handvat of 20 * 360 mm op het lange deel. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer maten en details.

Andere krantenstok modellen

EEN ÉCHTE HISTORISCHE KRANT. EEN ORIGINEEL EN UNIEK RELATIE- OF JUBILEUMGESCHENK!

Krantenstok.nl levert meer dan alleen kranten en tijdschriftstokken. Het is onderdeel van Historisch Archief welke is gespecialeerd in echte historisch kranten en tijdschriften. Een veel gegeven en gewaardeerd relatie- jubileum geschenk voor uw relaties en medewerkers.

BEKIJK DE GESCHENKEN VAN HET HISTORISCH ARCHIEF
Krantenstok voor Historische Kranten en tijdschriften
Toon het bestelformulier Toon het bestelformulier

Aanleverspecificaties


De bedrukking van krantenstokken gebeurd door middel van de zeefdruk techniek.

Hierbij wordt van elke kleur in het te bedrukken logo een zogenaamde film gemaakt. Elke kleur in uw logo is een aparte drukgang, zodoende betaald u ook voor elke kleur in uw logo de filmkosten.

Voor het beste resultaat levert u een vector bestand aan, bijvoorbeeld een Adobe Illustrator, CorelDRAW of PDF bestand.

Voor de beste kleurechtheid gebruikt u Pantone (PMS) als kleuren systeem. Levert u uw logo aan met het CMYK of RGB kleuren systeem zal dit worden omgezet naar PMS en kunnen er lichte kleurverschillen optreden.

Houdt er rekening mee dat wit ook een kleur is in zeefdruk. Maak witte delen in uw logo transparant indien dat uw bedoeling was.


Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.