VEEL GESTELDE VRAGEN

Krantenstok

Kan ik de krantenstok ook in een andere kleur bestellen?

Ja. Vanaf 50 stuks kunt u de krantenstok in elke gewenste RAL-kleur bestellen zonder extra kosten.

Bedrukken

Wat is zeefdrukken?

Zeefdruk is een druktechniek, waarbij de inkt wordt gedrukt door deels open en deels ondoordringbaar gaas. Hierbij levert een kunststof strip, die over het gaas beweegt, een druk die nodig is om het logo, de tekst of de afbeelding op het object te bedrukken.

Kan ik de krantenstok ook bedrukken met ons logo?

Ja. Al vanaf 10 stuks kunt u de krantenstok bedrukken met uw logo. Dit kan op zowel het handvat als het lange deel van de krantenstok. Bij het model Biblio Chiq is het alleen mogelijk om het logo op het handvat te laten bedrukken.

Betalen

Kan ik op rekening bestellen?

U kunt de krantenstokken alleen op rekening bestellen als u de bestelling namens een bedrijf plaatst. Speciaal op maat gemaakte artikelen, zoals met uw logo of in een RAL-kleur, kunnen niet op rekening worden gekocht.

Bestellen zonder BTW (Buitenlandse Bedrijven)

Belgische (en andere in de EU gevestigde bedrijven) kunnen bestellen zonder BTW. U kunt op de afrekenpagina aangeven dat het om een zakelijke aankoop gaat. Hierna kunt u uw BTW nummer invoeren. Zodra u een geldig BTW nummer invoert wordt de BTW direct van order verwijdert en kunt u de bestelling afronden zonder BTW op de factuur.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten in Nederland zijn € 6,95 en voor BelgiĆ« zijn de verzendkosten € 11,95. Voor op maat gemaakte orders zijn de verzendkosten op aanvraag.

Levertijd

Wat is de levertijd?

De uit voorraad leverbare krantenstokken in blank gelakt en mat zwart hebben een levertijd van 5 werkdagen. Krantenstokken met logo of RAL-kleur hebben een levertijd van 3-4 weken na opdracht en betaling.