Biblio Chique

Tijdschrift

Biblio Chic tijdschrift

Wist u dat er ook een krantenstok is voor tijdschriften? Tijdschriften worden altijd overal maar neergelegd en dubbelgevouwen. Bijlagen raken gemakkelijk kwijt. Met de krantenstok Biblio Chic voor tijdschriften is dat verleden tijd!.

Tijdschrift blijft als nieuw

Met de krantenstok blijft een tijdschrift zelfs na veel doorbladeren nog in een uitstekende staat. Doordat de rug van het tijdschrift tussen de twee stokken is geklemd, kan het tijdschrift niet verschuiven. Daarnaast zorgt de stok ervoor dat de lezer de pagina’s mooi strak omslaat, waardoor het blad kreukvrij blijft!

Krantenstok op de leestafel

In openbare gelegenheden, zoals een restaurant, bibliotheek of café, is de krantenstok een ‘must’. Leestafels liggen vaak bedolven onder de tijdschriften. Dankzij het oogje in de krantenstok kunt u de stok ook ophangen aan een haakje. Alle tijdschriften hangen overzichtelijk aan de muur en de leestafel blijft mooi opgeruimd!

Design krantenstok voor tijdschriften

De krantenstok Biblio Chic voor tijdschriften is leverbaar in blank gelakt of in mat zwart, dat voor een mooie chique uitstraling zorgt. Maar wat dacht u van een krantenstok met het logo van uw bedrijf? U bestelt deze al vanaf 10 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 50 stuks is het zelfs mogelijk om de krantenstok voor tijdschriften in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hier niets extra voor! U dient bedrukte krantenstokken vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

Foto's

Krantenstok kopen?

Een krantenstok kopen voor een tijdschrift is heel eenvoudig! Klik op de knop ‘Bestel de krantenstok’ onderaan de pagina. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel krantenstokken u wilt ontvangen, een logo selecteren (vanaf 10 stuks) en de kleur bepalen (vanaf 50 stuks). Betalen geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Tijdschriften gaan langer mee met de krantenstok Biblio Chic tijdschrift! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Beschikbare Kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar als blank gelakt model, of in chique mat zwart. Vanaf 50 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad
leverbaar!

LOGO BEDRUKKING

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 10 stuks bedrukken. Dit kan zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok. Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,50 en € 55,00 handelingskosten als u minder dan 100 stuks afneemt.

Aantal Prijs per krantenstok
1 € 15,25 (€ 18,45 incl. BTW)
2 t/m 4 € 14,42 (€ 17,45 incl. BTW)
5 t/m 9 € 13,18 (€ 15,95 incl. BTW)
10 t/m 49 € 11,69 (€ 14,15 incl. BTW)
50 t/m 99 € 10,70 (€ 12,95 incl. BTW)
100+ € 8,80 (€ 10,65 incl. BTW)

ALLE KRANTENSTOK MODELLEN