Pssst...

Menukaart opsteker A4

Pimp uw menukaart

Overhandigt u nog een menukaart in een leren hoes aan uw gasten? Dat is toch niet echt meer van deze tijd? Gasten houden van lekker eten en drinken, maar ook van details! Bij een kaart met overheerlijke gerechten, waar de kok zijn creativiteit insteekt en deze met passie bereidt, hoort een originele, creatieve presentatie. Met een menukaartstok raakt u de juiste snaar!

Voor menukaarten hebben wij de speciale menukaartstok Pssst. Bij het overhandigen van de kaart vraagt de bediening altijd een paar tellen de aandacht van uw gasten. U gaat merken dat de menukaart direct het onderwerp van gesprek zijn. Een originele presentatie trekt nu eenmaal de aandacht!

Voordelen menukaartstok

Naast een creatieve en originele presentatie van uw menukaart biedt de menukaartstok nog een paar voordelen!

  • De pagina’s hebben minder te lijden omdat de stok ervoor zorgt dat deze recht worden omgeslagen. Kortom, geen vouwen in de pagina’s.
  • De menukaarten stapelt u mooi en netjes op elkaar.
  • U kunt de menukaart ook ophangen aan een haakje. In de stok zit een oogje.

Met de menukaartstok blijft u veel langer plezier houden van uw menukaarten. En uw gasten zullen nog lang over uw menukaart blijven praten!

Design menukaartstokken

De menukaartstok Pssst is leverbaar in blank gelakt of in mat zwart. Maar wat dacht u van een menukaartstok met het logo van uw restaurant, bistro, brasserie of (bruin)café? U bestelt deze al vanaf 10 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs!

Vanaf 50 stuks is het zelfs mogelijk om de menukaartstok in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. U betaalt hier niets extra voor! Bedrukte menukaartstokken dient u vooraf te betalen. Voor de kosten van het bedrukken (zeefdruk) verwijzen wij naar de rechterkolom op de website.

Foto's

Menukaartstok kopen?

Een menukaartstok kopen voor uw menukaart is heel eenvoudig! Klik op de knop ‘Bestel de menukaartstok’ onderaan de pagina. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel menukaartstokken u wilt ontvangen, een logo selecteren (vanaf 10 stuks) en de kleur bepalen (vanaf 50 stuks). Betalen geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte menukaartstokken bestelt.

Neem voor meer informatie over de menukaartstok PSST... contact met ons op!

Beschikbare Kleuren

De menukaartstokken zijn uit voorraad leverbaar als blank gelakt model, of in chique mat zwart. Vanaf 50 stuks kunt u een menukaartstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare menukaartstokken.

Uit voorraad
leverbaar!

LOGO BEDRUKKING

Een menukaartstok met uw logo laat u al vanaf 10 stuks bedrukken. Dit kan zowel op het handvat als op het lange deel van de menukaartstok. Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,50 en € 55,00 handelingskosten als u minder dan 100 stuks afneemt.

Aantal Prijs per menukaartstok
1 € 15,25 (€ 18,45 incl. BTW)
2 t/m 4 € 14,42 (€ 17,45 incl. BTW)
5 t/m 9 € 13,18 (€ 15,95 incl. BTW)
10 t/m 49 € 10,45 (€ 12,65 incl. BTW)
50 t/m 99 € 9,46 (€ 11,45 incl. BTW)
100+ € 7,98 (€ 9,65 incl. BTW)

ALLE KRANTENSTOK MODELLEN