Unicum

Broadsheet

Unicum broadsheet

De krantenstok (ook wel krantenhanger genoemd) Unicum is speciaal ontworpen voor kranten gedrukt op het traditionele formaat 'broadsheet'. Met name Belgische kranten, maar ook Financial Times, USA Today en oude kranten van decennia geleden zijn in broadsheet formaat verkrijgbaar. De krantenstok Unicum is daarom ideaal te gebruiken in de lobby van een hotel, op de leestafel in een bibliotheek, een restauratie of een café.

Wat is broadsheet?

De afmetingen van broadsheet zijn te vergelijken met A2-formaat, 749 mm. bij 597 mm.. Het formaat is een keer zo groot als een tabloid-krant. De allereerste broadsheet-krant is in Engeland in 1712 gedrukt. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat het formaat vooral in Angelsaksische landen voorkomt of beter gezegd voorkwam. De laatste jaren zijn steeds meer uitgeverijen overgestapt op tabloid. Een krantenstok voor een broadsheet-krant is dan ook een ‘unicum’!

Krantenstok voor oude kranten

Heeft u nog een of meer oude kranten in broadsheet-formaat in uw bezit? Dan is de krantenstok Unicum ideaal om de kranten in een goede staat te houden. Aan de krantenstok is een haakje bevestigd om de krant op te hangen. U kunt oude kranten te allen tijde verwisselen. In bibliotheken en musea gebruikt men vaak een krantenstok om bezoekers de gelegenheid te bieden oude kranten door te bladeren. Met een krantenstok blijft u plezier houden aan uw krant(en)!

Design krantenstok Unicum

De krantenstok Unicum heeft een afmeting van 760 mm. en is leverbaar in blank gelakt of in mat zwart, dat voor een mooie chique uitstraling zorgt. Maar wat dacht u van een krantenstok met het logo van uw bedrijf? Deze bestelt u al vanaf 10 stuks tegen een aantrekkelijke meerprijs. Unicum is een unieke krantenstok!

Vanaf 50 stuks is het mogelijk om de krantenstok in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. Hier betaalt u niets extra voor! Bedrukte krantenstokken dient u vooraf te betalen. De kosten voor het bedrukken (zeefdruk) staan in de rechterkolom vermeld.

Foto's

Krantenstok kopen?

Een krantenstok kopen voor een krant van broadsheet-formaat is heel eenvoudig! Klik op de knop ‘Bestel de krantenstok’ onderaan de pagina. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel krantenstokken u wilt ontvangen, een logo selecteren (vanaf 10 stuks) en de kleur bepalen (vanaf 50 stuks). Betalen geschiedt volgens iDeal voor bestellingen in Nederland of Mister Cash voor betalingen vanuit België. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen, tenzij u bedrukte krantenstokken bestelt.

Neem voor meer informatie over de krantenstok Unicum contact met ons op!

Beschikbare Kleuren

De krantenstokken zijn uit voorraad leverbaar als blank gelakt model, of in chique mat zwart. Vanaf 50 stuks kunt u een krantenstok zonder extra kosten in elke gewenste RAL kleur bestellen.

Uit voorraad leverbare krantenstokken.

Uit voorraad
leverbaar!

LOGO BEDRUKKING

Een krantenstok met uw logo laat u al vanaf 10 stuks bedrukken. Dit kan zowel op het handvat als op het lange deel van de krantenstok. Voor het zeefdrukken van uw logo betaalt u eenmalig de filmkosten van € 49,50 en € 55,00 handelingskosten als u minder dan 100 stuks afneemt.

Aantal Prijs per krantenstok
1 t/m 4 € 20,62 (€ 24,95 incl. BTW)
5 t/m 9 € 18,97 (€ 22,95 incl. BTW)
10 t/m 49 € 15,41 (€ 18,65 incl. BTW)
50 t/m 99 € 13,64 (€ 16,50 incl. BTW)
100+ € 12,11 (€ 14,65 incl. BTW)

ALLE KRANTENSTOK MODELLEN